Sportovci dnes začínají dýchat pro správnou věc

V rámci nového projektu Dýcháme.cz byl dnes oficiálně spuštěn nový oborový portál věnovaný amatérským i profesionálním sportovcům. Jedná se již o čtvrtý ze série unikátních bazarů, který uživatelům nabízí kromě tradičního obchodování také atraktivní čtení s vysokou přidanou hodnotou.

Nový oborový portál ProSportovce.Dychame.cz nabídne sportovním nadšencům profesionální bazarové služby, díky kterým mohou obchodovat nové či použité zboží. Prostřednictvím přehledného magazínu jim navíc budou předkládány hodnotné informace, konkrétní tipy na sportovní vybavení a rady ulehčující výběr a nákup zboží. Cílem portálu je oslovit co největší část sportovně orientované veřejnosti, a to bez ohledu na výkonnost či druh sportu. „V první vlně jsme se zaměřili na nejpočetnější skupiny uživatelů, mezi které sportovci bezpochyby patří. V rámci tematického plánu se nehodláme zaměřovat na klasické zpravodajství, nýbrž na sportovní vybavení. Našim čtenářům odborně poradíme, které zboží si mají pořizovat a proč,“ uvedl Petr Lesenský, ředitel projektu Dýcháme.cz. „V souvislosti s blížící se olympiádou jsme navíc pro všechny sportovní fanoušky připravili speciální informační web, kde budeme zveřejňovat zajímavosti z průběhu her,“ doplnil.
Posláním projektu Dýcháme.cz není pouze ulehčit uživatelům nákup zboží, ale také pomáhat potřebným. Všichni návštěvníci jednotlivých oborových portálů budou mít v brzké době možnost přispívat na nadace a charitativní organizace. Prostřednictvím ankety přitom vždy sami rozhodnou, komu vybraný finanční příspěvek věnují. Speciálně pro nadace začne fungovat samostatný portál ProNadace.Dychame.cz, kde návštěvníci naleznou všechny potřebné informace ke správnému rozhodnutí. „Termín spuštění portálu o nadacích je naplánován na 1. března, kdy začne oficiálně fungovat hlavní strana celého projektu www.dychame.cz. S nadacemi však již samozřejmě intenzivně komunikujeme. Mezi naše partnery se již zařadili například Nadační fond Kapka naděje, Nadace Charty 77 – Konto BARIÉRY či Výbor dobré vůle – Nadace Olgy Havlové,“ doplnil Petr Lesenský. V současné době jsou v rámci nového projektu Dýcháme.cz spuštěny čtyři oborové portály: www.promatky.dychame.cz, www.profotografy.dychame.cz, www.prosportovce.dychame.cz a www.proapple.dychame.cz. První fáze projektu počítá celkem se sedmi oborovými portály, dokončeny by měly být do konce února 2010.

Updated: 22. 2. 2018 — 19:56

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..