BatteryShop.cz nabízí adaptér do auta za 1 korunu

BatteryShop.cz, přední e-shop s bateriemi do notebooků a dalších zařízení, přichází s říjnovou nákupní akcí. Ke každé baterii T6 power do notebooku nabízí adaptér do auta značky iGo za 1 korunu. Řidiči tak získají praktický nástroj, který díky výměnným konektorům nabíjí všechny druhy mobilních zařízení. Akce potrvá do 31. října 2012 a platí pro velkoodběratele i koncové zákazníky internetového obchodu BatteryShop.cz.

Díky říjnové akci mohou zákazníci internetového obchodu BatteryShop.cz výhodně získat speciální adaptér do automobilu iGo Car. Tato nabíječka s kompaktním designem lze jednoduše zasunout do standardní CL zásuvky v autě a díky výměnným konektorům s ní lze nabít mobilní telefon, PDA, MP3 přehrávač, fotoaparát a další zařízení. Při nákupu nového mobilního přístroje stačí pouze dokoupit vhodný konektor bez nutnosti pořizovat si další nabíječku.

„Nabíječku zákazníci dostanou při nákupu jakékoliv baterie do notebooku v našem e-shopu. Velkou říjnovou akcí je chceme odměnit za věrnost, kterou nám projevují,“ uvedl Radim Tlapák, ředitel předního tuzemského e-shopu BatteryShop.cz, který je předním prodejcem baterií do notebooků a mobilních zařízení na českém trhu. “Výhody praktického iGo adaptéru do auta jistě ocení každý majitel automobilu. Neřidiči pak mohou adaptér věnovat svým blízkým jako dárek,“ dodal Tlapák.

Updated: 30. 3. 2018 — 20:12

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..