Z kosmetiky je na internetu největší zájem o krémy

Z kosmetických výrobků prodávaných na internetu je v současnosti největší zájem o tělové a pleťové krémy. Vyplývá to z nejnovějších statistik e-shopu Krasa.cz, největšího tuzemského internetového obchodu nabízejícího kosmetické zboží. Mezi zákazníky výrazně převažují ženy nad muži. Na vzestupu je biokosmetika, nejprodávanějším BIO produktem letošního roku je zubní pasta s Aloe Vera.

Nejprodávanějším kosmetickým produktem v internetovém obchodě Krasa.cz byl v prvním kvartále roku 2009 zvláčňující tělový krém s olivovým olejem Planet Spa od Avonu. Potvrzuje se tak aktuální trend, podle kterého jsou mezi kosmetickými výrobky krémy nejžádanější. Prodejnosti vládly také v minulém roce, a to v dárkové kaviárové sadě Elixir Gold od Dermacolu. „Zájem o tělové a pleťové krémy na internetu registrujeme dlouhodobě. U konkrétních značek se pak zákazníci rozhodují individuálně. K vysoké prodejnosti tělového krému od Avonu určitě přispěla i výhodná nabídka, kdy ke každému produktu dostávali zákazníci druhý zdarma,“ uvedla Petra Novotná, obchodní ředitelka e-shopu Krasa.cz, který provozuje společnost Vivantis 

Druhým nejprodávanějším kosmetickým produktem byl v prvním kvartále roku 2009 sprchový gel s vůní čokolády od značky Bourjois, třetí příčka patří vyhlazující bázi pod make-up Satin Make-up Base od Dermacolu. Za prodejní stálice lze označit výrobky na depilaci, zeštíhlení, či na potlačení celulitidy. Mezi zákazníky Krasa.cz dominují ženy, které tvoří 70 % všech nakupujících. Muži tvoří 30% zákazníků, pouhá třetina z nich však objednává kosmetiku přímo pro sebe. Nejdražším krémem, který je v současné době v e-shopu nabízen, je zpevňující a vypínací krém Skin Caviar Luxe Cream značky La Prairie, jehož aktuální hodnota je 18.490 Kč. Produkty této značky používají české i hollywoodské celebrity.Za moderní záležitost lze považovat BIO kosmetiku, která je v tuzemsku stále populárnější. A to i přesto, že jsou ceny výrobků obvykle vyšší kvůli použitým surovinám. Z BIO produktů, nabízených prostřednictvím internetového obchodu Krasa.cz, byl ve sledovaném období největší zájem o bělící zubní pastu s Aloe Vera značky Kiss my Face. „Zájem o BIO kosmetiku stále narůstá. Produkty jsou pro organizmus vhodnější a nezatěžují životní prostředí. Náš sortiment tedy samozřejmě hodláme o BIO produkty rozšiřovat i nadále,“ doplnila Novotná.

Odkazy na nejprodávanější kosmetické produkty Krasa.cz:

http://www.krasa.cz/zvlacnujici-telovy-krem-s-olivovym-olejem-planet-spa.html

http://www.krasa.cz/sprchovy-gel-s-vuni-cokolady-carrement-chocolat.html

http://www.krasa.cz/vyhlazujici-baze-pod-make-up-satin-make-up-base.html

O internetovém obchodě Krasa.cz

Internetový obchod Krasa.cz nabízí přes 5 000 produktů od více než 80 kosmetických značek z oblasti pleťové, tělové, vlasové i dekorativní kosmetiky. Součástí sortimentu jsou rovněž kosmetické pomůcky, přístroje, doplňky stravy či parfémy. Pro zákazníky preferující BIO a EKO přípravky je připravena nabídka ekologické drogerie a BIO kosmetiky. Zákazníkům internetového obchodu již bylo doručeno více než 112 000 zásilek.

Kontakt

Petra Novotná, obchodní ředitelka mobile: +420 724 740 643, e-mail: novotna@vivantis.cz

Školní nám. 14, 537 01 Chrudim II

Updated: 21. 2. 2018 — 18:55

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..